Birthday Wishes!

Vandaag ben ik jarig! En ik ben 21 jaartjes jong geworden 🙂
In dit artikel vertel ik jullie wat ik belangrijk vind bij verjaardagen, wat er op mijn wishlist staat en wat ik vandaag ga doen. Veel leesplezier!

Verjaardagen, ik vind het heerlijk. Als ik kijk naar nu en naar de tijd dat ik bijvoorbeeld 8 jaar werd, is er veel aan mijn ideeën over verjaardagen veranderd. Vroeger als kind werd ik automatisch door mijn ouders meegenomen naar verjaardagen van familie. Het was een gezellige aangelegenheid waar ik met mijn neefjes speelde (nichtjes van mijn leeftijd had ik helaas niet) en waar ik een avondje lekker taart en borrelhapjes kon eten. Over dat iemand verjaart, daar stond ik toen nog niet zo bij stil. Als ik zelf jarig was als kind zijnde dan draaide het natuurlijk om de cadeautjes. Eindelijk kreeg je dat speelgoed waar je zo lang op wachtte. Naast de cadeautjes was het wederom weer een gezellige familie aangelegenheid en had ik veel tijd om te spelen met mijn neefjes. Als ik kijk naar de verjaardagen nu, dan is er in mijn optiek toch veel veranderd. Verjaardagen zijn nog steeds een en al gezelligheid, maar de cadeautjes zijn in de loop der jaren minder belangrijk geworden. Wat ik nu heel erg mooi en belangrijk vind aan verjaardagen is dat het een dag is waar je met je familie samen bent. Je bent samen met familie een jaar verder met meestal goede gezondheid. Ik waardeer de materialistische zaken minder en zie dat ik het contact met familie op zo’n dagen erg gezellig vind, en daar geniet ik dan volop van.

Natuurlijk geven we wel nog cadeautjes aan elkaar bij ons in de familie. En ik vind dat nog steeds heerlijk, het is niet het belangrijkste, maar wel nog steeds leuk. Ik vind het persoonlijk leuker om een geschikt en passend cadeau voor iemand te vinden dan zelf een cadeau te krijgen. Maar voor mijn eigen verjaardag heb ik voor mijn vader en vriend een wishlist opgesteld (omdat ze dat makkelijk vinden met zoeken naar een cadeau). En wat wil ik dan het liefste voor mijn verjaardag? … Boeken ofcourse! Via bol.com kun je heel handig een verlanglijstje opstellen en dat is voor mijn vader erg handig, zo weet hij precies waar hij dat artikel kan verkrijgen. Hier komt mijn wishlist!
– Kiera Cass – De selectie
– Tania Bongers – De dag dat ik doodging
– Christiane Felscherinow – Christiane F.
– Aimee Carter – De godinnentest
– Cassandra Clare – Kronieken van de onderwereld: Stad van glas
– Lauren Kate – Teardrop
– Lauren Kate – Fallen
– Michael Pilarczy – Dansen in de hemel
– Stephen King – De shining
– George R. R. Martin – Game of thrones
Zoals je kunt zien, zijn het veel verschillende soorten boekengenres en dat is waar ik van hou. Ik vind het heerlijk om fantasy en young adults te lezen en kan daar ook echt van genieten, maar af en toe ben ik ook toe aan wat keiharde volwassen literatuur of een goede thriller. Het ligt er echt aan waar ik zin in heb. Naast de boeken heb ik ook nog om dubbelwandige thee- of koffieglazen gevraagd omdat een kop koffie/thee goed samen gaat met een heerlijk boek!

Vandaag ga ik dus heerlijk genieten van de dag samen met mijn familie. Veel gezelligheid en een middagje/avond lekker (en helaas ook ongezond) eten. En vieren we dat ik weer een jaartje gezond en gelukkig ouder ben geworden.

Ik wens jullie een hele fijne zondag toe! Wat gaan jullie vandaag doen?

Liefs Jennifer

Disclaimer: Afbeelding is gekopieërd van: https://www.kaartje2go.nl/kaarten/felicitatiekaart-roze-taart-met-kaarsjes/img/felicitatiekaart-roze-taart-met-kaarsjes.jpg (ik bezit deze afbeelding niet)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s