Shoplog: Bol.com

Jajaa het is weer zo ver. School en werk begint weer en ik ga boeken kopen. Ik ben stiekem wel een beetje koopverslaafd wat boeken betreft. In dit artikel laat ik jullie zien welke boeken ik heb gekocht bij bol.com

Als ik één site heb waar ik echt graag mijn boeken koop dan is het bol.com. Zij hebben zo’n groot aanbod in zowel Nederlandstalige als Engelstalige boeken. Het enige wat ik minder vind aan het boekenaanbod van bol.com is dat zij niet zoveel Young Adults verkopen in het Nederlands. En daarom bestaat deze shoplog uit Engelstalige boeken.

 • Colleen Hoover – Confess

DSC00582

Summary: At age twenty-one, Auburn Reed has already lost everything important to her. In her fight to rebuild her shattered life, she has her goals in sight and there is no room for mistakes. But when she walks into a Dallas art studio in search of a job, she doesn’t expect to find a deep attraction to the enigmatic artist who works there, Owen Gentry.
For once, Auburn takes a chance and puts her heart in control, only to discover that Owen is keeping a major secret from coming out. The magnitude of his past threatens to destroy everything important to Auburn, and the only way to get her life back on track is to cut Owen out of it.
To save their relationship, all Owen needs to do is confess. But in this case, the confession could be much more destructive than the actual sins

Samenvatting: Auburn Reed heeft op haar 21 jarige leeftijd alles wat belangrijk is voor haar verloren. In haar gevecht om haar leven opnieuw op te bouwen heeft ze doelen voor ogen en is er geen ruimte voor fouten. Maar wanneer ze in Dallas een kunststudio in loopt op zoek naar werk, verwacht ze niet dat ze wordt aangetrokken door een kunstenaar, Owen Gentry, die daar werkzaam is. Eindelijk neemt Auburn eens een risico en luistert naar haar hart, maar ze ontdekt dat Owen een groot geheim voor haar heeft. De grote gebeurtenissen in Owens leven dreigen ervoor te zorgen dat alles wat belangrijk is voor Auburn wordt verwoest. De enige manier om haar leven terug te krijgen is om alle contacten met Owen te verbreken. Het enige wat Owen moet doen om hun relatie te redden is het opbiechten van zaken. Maar in dit geval kan het opbiechten meer vernietigen dan de zonden die gepleegd zijn.

Ik zag dit boek voorbij komen op de blog van: https://boekwonderaar.wordpress.com/ en ik was zo geïnteresseerd in het verhaal. Daarnaast heb ik nog nooit een boek gelezen van Colleen Hoover en heb toch wat aardige dingen over haar schrijfstijl en verhalen gehoord. Vandaar dat ik deze graag wilde kopen. Ik heb er €12.99 voor betaald

 • Morgan Matson – Since you’ve been gone

DSC00581

Summary: Before Sloane, Emily didn’t go to parties, she barely talked to guys, and she didn’t do anything crazy. Enter Sloane, social tornado and the best kind of best friend — someone who yanks you out of your shell. But right before what should have been an epic summer, Sloane just.. disappears. No note. No calls. No texts. No Sloane. There’s just a random to-do list with thirteen bizarre tasks that Emily would never try. But what if they can lead her to Sloane?

Samenvatting: Voor Sloane, ging Emily nooit naar feestjes, ze sprak nauwelijks met jongens en ze deed niets geks. Sloane is daarentegen een sociale tornado, het beste soort beste vriendin en iemand die je uit je schulp trekt. Maar Sloane verdwijnt gewoon vlak voor wat een epische zomer zou moeten zijn. Geen brief, geen telefoontje, geen sms’jes, geen Sloane. Er is alleen ineens een to do list met dertien bizarre taken dat Emily nooit zou uitvoeren. Maar wat als deze taken haar naar Sloane kunnen leiden?

Ik heb zoveel leuke verhalen over dit boek gehoord. En hij stond al heel lang op mijn to read lijstje. Toen ik Engelse boeken aan het shoppen was, mocht deze natuurlijk niet ontbreken. Ik heb €9.49 voor dit boek betaald.

 • F. Scott Fitzgerald – The great gatsby

DSC00584

Summary: Generally considered to be F. Scott Fitzgerald’s finest novel, The Great Gatsby is a consummate summary of the “roaring twenties”, and a devastating expose of the ‘Jazz Age’.
Through the narration of Nick Carraway, the reader is taken into the superficially glittering world of the mansions which lined the Long Island shore in the 1920s, to encounter Nick’s cousin Daisy, her brash but wealthy husband Tom Buchanan, Jay Gatsby and the mystery that surrounds him.
The Great Gatsby is an undisputed classic of American literature from the period following the First World War and is one of the great novels of the twentieth century.

Samenvatting: Na een armoedige jeugd weet James Gatz zich dankzij een erfenis op te werken tot miljonair en noemt zich Jay Gatzby. In zijn enorme huis op Long Island geeft hij geruchtmakende parties die door talloze genode en ongenode gasten worden bezocht. De verteller van het verhaal, Nick Carroway, is Gatsby’s buurman. Gatsby heeft een liefdesaffaire met Nicks nichtje Daisy gehad en d.m.v. Nick zoekt hij weer contact met haar. 

Dit boek kostte maar €4.97 en ik heb de film niet gezien en het boek ook nooit lezen. Ik denk dat dat maar eens tijd word!

 • Jennifer L. Armentrout – Lux: The beginnings

DSC00583

Summary: Now for the first time together available in one binding, obsidian en onyx.  Obsidian: There’s an alien next door. And with his looming height and eerie green eyes, he’s hot…until he opens his mouth. He’s infuriating. Arrogant. Stab-worthy. But when a stranger attacks me and Daemon literally freezes time with a wave of his hand, he marks me. Turns out he has a galaxy of enemies wanting to steal his abilities and the only way I’m getting out of this alive is by sticking close to him until my alien mojo fades. If I don’t kill him first, that is.

Samenvatting: Dit boek bevat 2 delen van de schrijfster Jennifer L. Armentrout namelijk obsidian en onyx. Obsidian: Er woont een alien naast ons en met zijn opdoemende hoogte en griezelig groene ogen is hij een stuk. Totdat hij zijn mond opent. Hij is razend, arrogant en steek-waardig. Maar wanneer een vreemde mij aanvalt en Daemon de tijd letterlijk stil zet met een golf van zijn hand markeert hij me. Het blijkt dat hij galaxy vijanden heeft die zijn gaven willen stelen en de enige manier voor mij om te overleven is om dicht bij hem te blijven totdat mijn alien mojo vervaagt. Als ik hem tenminste niet eerst vermoord. 

Ik heb nog nooit een boek van Jennifer L. Armentrout gelezen, en een schrijfster met zo’n geweldige naam, daar moet ik toch een boek van hebben gelezen. Just kidding! Ik kijk heel graag naar een booktuber namelijk abookutopia en zij heeft het vaak over deze schrijfster en de serie. Dus ik ben benieuwd. En 2 boeken voor €10.99 vind ik ook niet erg veel 🙂

Wat is jouw favoriete Engelse boek?

Liefs Jennifer

5 gedachtes over “Shoplog: Bol.com

 1. Lux en Confess lijken mij ook erg leuk! Since You’ve Been Gone pas gelezen en het is mijn favoriete boek op het moment haha. Ik heb alleen de film van The Great Gatsby gezien maar die was ook erg leuk, dus ik zeg zo: je hebt goede aankopen gedaan 😉 Liefs, Wendy

  Geliked door 1 persoon

   1. Haha ja inderdaad, dat is altijd nog het lastigst! Vooral nu werk/school weer begonnen is

    Like

 2. Since you’ve been gone staat bij mij ook al zo lang op mijn to read lijst. Ik heb hem pas maar gereserveerd bij de bieb, ben benieuwd wat je er van gaat vinden. The Great Gatsby heb ik niet gelezen, maar staat wel hoog op mijn lijstje. Sowieso ben ik gek op Engelse literatuur! Ik heb net Moby Dick en Wuthering Heights aangeschaft. Of nou.. Eigenlijk gekregen, haha!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s