Update #1

Hoi allemaal, in dit artikel geef ik jullie een update over hoe het met mij gaat, hoe het met de boeken ervoor staat en heb ik helaas ook iets minder leuks nieuws..

Ik zal het slechte nieuws tot het laatst bewaren! Zoals jullie misschien al weten zit ik nu in mijn laatste jaar van de HBO opleiding Verpleegkunde en zal ik dit jaar (hopelijk) afstuderen op de PAAZ als verpleegkundige. Ik heb nu twee weken op deze nieuwe afdeling erop zitten en ik ben ontzettend enthousiast. Het werk is er heel leuk! Ik kom nu vooral een combinatie van psychiatrie en somatiek tegen en voorheen was dit voor mij alleen psychiatrie. Dus de verpleegtechnische handelingen komen op de PAAZ ook veel meer voor. Ik doe de opleiding trouwens duaal dus naast het leerling zijn ben ik ook werknemer van de organisatie. Zo leer je natuurlijk wel het meeste, maar het is ook heel zwaar. Ik heb diensten van 7 tot 15.45, van 8.30 tot 17.15 en dan ook nog niet de avonddiensten te vergeten die tot 23.00 uur duren. Nachtdiensten zijn voor mij gelukkig niet verplicht. Als ik dan thuis kom van zo’n dagje werken, staat mij ook nog wat schoolwerk te wachten. Want ik heb nog opdrachten en e-learnings die gemaakt dienen te worden en dan ook nog met mijn neus in de boeken voor zelfstudie. Dusja de afgelopen twee weken waren erg leuk, maar ook doodvermoeiend.

Ik had voor de aanvang van het nieuwe schooljaar al wat artikelen voor mijn blog vooruit geschreven omdat ik anders dacht het niet te redden en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kom nu nauwelijks toe aan het schrijven van nieuwe artikelen en dan nog niet te spreken over de boeken die ik wil lezen. Hoe graag en hard ik ook mijn tips gebruik voor het lezen tijdens school en stage, het is gewoon niet te doen. Op de dagen dat ik met het openbaar vervoer naar mijn werk ga probeer ik te lezen in de trein en de bus en dat is in zijn totaliteit ongeveer drie kwartier. Ik ga ook vaak met de auto dus dan kom ik op zo’n dag alleen in de avond aan lezen toe en dan zit ik meestal na een aantal bladzijden al te knikkebollen. Genoeg geklaag! Ik ben in ieder geval in het begin van de maand begonnen met het boek Christiane F en ben er nu nog steeds in bezig, maar ik zit wel op de laatste 80 bladzijden dus dat boek gaat dit weekend nog uit. Mijn gedachten over dit boek zijn wisselend en die zal ik uitgebreid voor jullie in een aparte recensie zetten. Na Christiane F wil ik toch wel heel graag aan Game of thrones beginnen..

Nu op naar het slechte nieuws.. Ik zei eerder al dat ik het nu heel druk heb en dat ik daardoor moeilijk toe kom aan het schrijven van nieuwe artikelen. Daarom zal ik mijn schema met artikelen die online gaan, gaan veranderen. Normaliter post ik een artikel op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Nu ga ik op dinsdag, vrijdag en zondag een artikel posten. Éen artikel per week minder dus. Ik  wilde jullie dit wel even officieel mededelen in plaats van gewoon onregelmatig te gaan posten. Dat leek me wel zo netjes. Wanneer ik meer tijd heb, zal ik een extra artikel per week gaan posten. Maar de komende weken zal dat denk ik niet lukken.

Dit was mijn kleine update voor jullie, als jullie nog vragen hebben beantwoord ik deze graag voor jullie in de reacties. Hoe gaat het met jou nu school/werk/stage weer is begonnen?

Liefs Jennifer

(Disclaimer: Afbeelding is niet van mij, maar van: http://www.strang.nl/2014/04/22/column-bedrijf-hoe-voorkom-je-stapels-op-je-kantoor/)

4 gedachtes over “Update #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s