Mijn favoriete tv series op het moment #1

Mijn guilty pleasure om te ontsnappen op drukke dagen is toch wel het kijken van tv series. Benieuwd welke dit zijn op het moment? Lees dan snel verder!

De herfst en winter komen er weer aan, de drukke dagen zijn weer begonnen en dan kijk ik er toch wel naar uit om in de avond lekker te ontsnappen aan het dagelijks leven met een goede tv serie. Heerlijk op de bank (of in bed) met een lekker warme kop thee en een lekkernij. Dat is toch wel mijn doordeweekse relax avondje. Maar welke series kijk ik dan graag?

# 1 Pretty little liars

Samenvatting: Rosewood is een modelstadje met talloze geheimen. Het meest duistere geheim behoort toe aan de mooiste meisjes van de stad: Aria, Spencer, Hanna en Emily. Nu dreigt alles uit te komen. Een jaar geleden verdween de leider van de groep, Alison, en dit betekende het einde van de vriendschap tussen de meiden. Maar nu krijgen ze berichtjes van ene ‘A’, die dingen zegt die alleen Alison kon weten. ‘A’ verraadt hun geheimen, houdt hen voortdurend in de gaten en gooit er angstaanjagende bedreigingen uit. De meiden komen weer samen om uit te vinden wat er aan de hand is. Is Alison terug? Of is het iemand anders

Als er toch één serie is dat ik al volg zolang dat het draait, is het toch wel pretty littie liars. Wat een geweldige serie! Het heeft natuurlijk zijn goede en minder goede seizoenen gehad, maar ik ben altijd blijven kijken. Deze serie is zo lekker spannend, daarnaast komen er onderwerpen aan bod in deze serie die mij heel erg interesseren. De sfeer van de serie is zo lekker en ik kan er eigenlijk niet echt iets slechts over zeggen. Hoe langer dat ik kijk, hoe leuker ik de serie vind. Naarmate de serie vordert, wordt het ook steeds meer volwassener. Helaas gaat pretty little liars seizoen 6 pas verder in januari 2016 dus helaas nog even geduld hebben! Maar ik amuseer ondertussen wel met het terugkijken van de andere seizoenen.

# 2 Twisted

Samenvatting: Twisted gaat over 3 vrienden. Twee vriendinnen en een jongen. Ze zijn al vanaf kleins af aan bevriend. Toen ze nog klein waren heeft de jongen Danny zijn tante vermoord. Met welke reden? Geen idee! Voor deze moord heeft hij een aantal jaar in de gevangenis gezeten. Nu is hij op vrije voeten en gat hij weer terug naar zijn oude dorpje, maar algauw wordt daar weer iemand vermoord aangetroffen.. Zou Danny dit gedaan hebben?

Wauw! Ik ben pas begonnen met deze serie, maar wat een heerlijke serie. Zoals ik het hierboven beschreven heb, lijkt het of het in de serie alleen erom draait of Danny de moord begaan heeft. Maar dat is niet zo. Tegelijkertijd doen er zich nieuwe problemen voor als high school drama’s en ontwikkeld de verhaallijn zich heel interessant. Dit is echt een leuke serie om heerlijk hersenloos te kijken. Een aanrader dus!

# 3 Bitten

Samenvatting: Bitten gaat over weerwolven. Elena is de enige vrouwelijke weerwolf op de wereld. Zij kiest ervoor om een zo menselijk bestaan te leven, maar laten de andere weerwolven van de groep dit wel toe? En kan zij wel een menselijk bestaan leven?

De samenvatting is erg kort, omdat ik pas ben begonnen met het kijken van deze serie. Er zit echt heerlijk wat girlpower in deze serie en daarnaast houd ik wel erg van fictieve/fantasy-achtige series. Ik ben nu bij de vierde aflevering en ben er helaas iets minder enthousiast over dan dat ik bij de eerste 2 afleveringen was. Ik ga wel gewoon verder met kijken dus ik ben benieuwd hoe de verhaallijn zich ontwikkeld!

Dit zijn een paar series die ik heerlijk vind om te kijken. Welke serie kijk jij graag?

Liefs Jennifer

8 gedachtes over “Mijn favoriete tv series op het moment #1

 1. Op dit moment zijn Awkward en Faking It echt mijn nummer #1! Ook de seizoensopener van The Mindy Project van de week vond ik geweldig, ik kan ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy volgende week!

  Geliked door 1 persoon

   1. Echt super leuk! Heb zelfs sommige dingen geleerd door Grey’s hahaha! Wel handig voor onze opleiding! Liefs, Wendy

    Like

 2. Jaaaa, Pretty Little Liars! Ik heb eerst de boeken gelezen en ben nu bij aflevering 13 van het eerste seizoen, iets later begonnen dan de rest van de wereld.. En verder ben ik héél erg gek op The Big Bang Theory. Oh, en natuurlijk kan ik Friends en That 70’s show niet vergeten, maar die worden inmiddels allang niet meer gemaakt, dus ik kijk gewoon herhalingen, ook leuk!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s