TBR: Boektober!

Na lang twijfelen heb ik besloten om toch mee te doen met boektober. Benieuwd welke boeken ik ga lezen? Lees dan snel verder!

Ja boektober.. In september heb ik al niet veel boeken kunnen lezen, maar ik wil toch graag de uitdaging met mezelf aangaan om meer boeken te lezen in oktober. Dan kan ik dat toch het beste doen met een boektober uitdaging, toch? In boektober kies je een hoeveelheid boeken uit die ga je gaat lezen gedurende de maand oktober. Nu doe ik dit elke maand, maar voor boektober heb ik toch meer boeken gekozen.

Naast dat ik Game of thrones en Red queen ga lezen deze maand, kies ik er ook voor om deze boeken te lezen:

  • Stephanie Meyer – Eclipse

We kennen allemaal de boeken van de twilight serie. Ik heb precies een jaar geleden deel 1 en deel 2 gelezen, maar ik vond deel 2 zo saai dat ik hem met moeite heb uitgelezen. Ik heb er daarom ook heel veel moeite mee om met deel 3 te beginnen. Maar de maand gaat het toch echt gebeuren!

  • Stephen King – The shining

Samenvatting: De pas vijfjarige Danny Torrance heeft een gave: ‘het licht’, zoals de oude meneer Hallorann het noemt. In het Overlook Hotel, waar ze wonen omdat Danny’s vader er als huismeester werkt, nemen Danny’s visioenen angstaanjagende vormen aan. Hevige sneeuwstormen sluiten het hotel volledig af van de buitenwereld. Het hotel zou verlaten moeten zijn, maar wie is de dame in kamer 217 en wie zijn de gemaskerde gasten die maar met de lift op en neer blijven gaan

Mijn keuze voor dit boek is echt heel vanzelfsprekend voor mij, want halloween valt in oktober. Dan is toch niets zo leuk als een horrorboek lezen?

  • Jeanne Ryan – Charisma

Samenvatting: Aislyn is verlegen. Zo erg dat ze wegvlucht van feestjes en opziet tegen haar bijbaantje als badjuf. Dan krijgt ze de kans om alles te veranderen. Een dokter biedt haar een dosis Charisma aan, een gentherapie die haar het stralende middelpunt zal maken. De therapie is niet getest, maar Aislyn kan het aanbod niet weerstaan.
Zodra het medicijn in haar bloed zit, begint het te werken. Vanaf dan is ze levendig en populair. Gek genoeg merkt ze dat anderen hetzelfde gedrag vertonen. Eerst lijkt alles beter dan het was, maar als mensen ziek worden en zelfs sterven, slaat de angst toe. De media doen uitvoerig verslag van de besmettelijke, dodelijke ziekte. Aislyn moet een manier vinden om het gen te stoppen, voor het te laat is, maar de dokter is spoorloos…

Dit boek is best wel dun tegenover mijn andere boeken en ik heb best wel veel zin in dit verhaal. Vandaar deze keus.

Welke boeken ga jij lezen in boektober?

Liefs Jennifer

Disclaimer: Afbeelding is niet van mij maar van, https://www.silversurfers.com/lifestyle/book-club/silversurfers-book-club-autumn-2014/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s