De Liebster Award

Gisteren ben ik genomineerd geworden voor de Liebster award. In dit artikel ga ik de vragen beantwoorden die bij deze liebster award horen en nomineer ik zelf ook 3 bloggers voor deze award!

Boekwonderaar heeft mij genomineerd voor deze award, heel erg bedankt hiervoor! Dit zijn de regels die bij deze award horen:

1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft
2. Beantwoord de vragen van die blogger
3. Nomineer minimaal 3 tot 5 andere beginnende/kleine blogs
4. Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie
5. Bedenk zelf ongeveer 10 vragen voor de genomineerden

Boekwonderaar heeft voor mij de volgende vragen opgesteld dus die ga ik dan maar eens gauw beantwoorden.

1. Hoe zie jij je boek het liefst? Gebroken rug, of helemaal netjes?

Ik houd wel van een boek met een gebroken rug, zo kun je tenminste zien dat ik van het boek genoten heb en hem een paar keer gelezen heb. Het boek komt voor mij dan ”geliefder” over dan een boek die er nog als niet gelezen uit ziet.

2. Als jij een boekenwinkel binnenkomt, waar ga jij dan als eerste heen?

Ik ga altijd als eerste naar de fantasy afdeling en daarna naar de YA. Deze boeken zien er gewoon altijd zo kleurig en aantrekkelijk uit dat ik hier als eerste naar toe moet. Meestal blijf ik hier ook altijd het langste bij hangen en keer ik in mijn winkelbezoek steeds naar dezelfde boeken terug.

3. Wat is je favoriete theesmaak?

Mijn favoriete theesmaak van de laatste tijd is toch wel forest fruit van lipton (die pyramide zakjes) die zijn zo lekker zoet van zichzelf hmm

4. Kat of hond?

Lastig, ik heb niet echt een grote voorkeur. Maar een kleine voorkeur gaat toch wel uit naar honden. Daar mee ben ik zelf altijd opgegroeid en hoewel katten ook erg leuk zijn, heb ik daar niet veel ervaring mee.

5. Je favoriete boekcover?

Ik blijf dan toch maar terugkomen op my true love gave to me van Stephanie Perkins. Ik houd gewoon zo erg van die mint blauwe kaft, goude letters en knalroze pagina’s.

6. Luister je muziek tijdens het lezen, of heb je hiervoor complete stilte nodig?

Ligt eraan, bij mij werkt dit zo raar, maar als ik Nederlands lees kan ik Engelse muziek luisteren. Nederlandse radio of televisie leidden me dan ontzettend af, dan lees en luister ik iets anders, maar wel in dezelfde taal. Dat gaat gewoon niet. Als ik Engels lees kan ik juist niet Engelse muziek luisteren, maar wel Nederlandse radio of tv luisteren. I know, super raar! Maar geef mij maar gewoon stilte, dat werkt nog het allerbeste.

7. Favoriete leessnack?

Donuts hmmm! Met een lekker kopje koffie of thee, daar kun je me altijd wel blij mee maken.

8. Hoe ziet je boekenkast eruit?

Chaotisch. Ik probeer het altijd netjes in de kast te zetten. Ik heb laatst met mijn vriend de boeken op alfabetische volgorde gezet en dat zag er netjes uit. Ik heb dan niet alle boeken netjes naast elkaar staan, maar heb ook boeken gestapeld en heb ook boeken met een mooie kaft zo neergezet dat je de kaft ziet. Maar het probleem is, ik heb gewoon hele hoge planken. Dus als ik nieuwe boeken koop dan stapel ik alles de hoogte in en dat ziet er dan niet netjes uit nee. Dus ja best chaotisch.

9. Waar lees jij het liefst?

Op de bank met een deken of op/in bed. Ik moet gewoon lekker relaxt kunnen liggen en veel ruimte hebben om van houding te wisselen. In een stoel lukt dat niet goed.

10. Wat vind jij van E-Readers?

Daar hoef je bij mij voorlopig niet mee aan te komen, want die gaat zo de zolder op!

Nou dat waren een paar leuke en interessante vragen. Ik heb ook een paar vragen opgesteld voor de volgende bloggers

De paar vragen die ik voor jullie heb zijn:

 1. Het beste boek dat je ooit gelezen heb?
 2. Het slechtste boek dat je ooit gelezen heb?
 3. Dikke pullen van boeken of dunne boeken?
 4. Favoriete eten en drinken bij het lezen?
 5. Wat is de beste boekverfilming?
 6. Lees je liever boekenseries of stand-alones?
 7. Engelse boeken of Nederlandse boeken?
 8. Wat vind je het meest irritante in bepaalde boeken?
 9. Welk genre lees je het liefst?
 10. Wat is de mooiste boekenwinkel waar je bent geweest?

Veel succes dames!

Liefs Jennifer

3 gedachtes over “De Liebster Award

   1. ik heb vandaag een plog neer gezet van de eerste 2 dagen volgende week de laatste 3 dagen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s