Goede schrijvers #1

Ken je ook goede schrijvers? In mijn ogen betekent een goede schrijver iemand die je weet mee te nemen in zijn/haar verhaal en dat niet in één boek, maar in meerdere boeken. In dit artikel vertel ik meer over mijn favoriete schrijver.

Mijn favoriete schrijver heb ik volgens mij nog niet op mijn blog vermeldt. Natuurlijk heb ik meer dan één favoriete schrijvers. Alleen steekt er één in het genre thrillers met kop en schouders bovenuit  en dan heb ik het over mijn favoriete schrijver, ofja beter gezegd schrijvers Nicci French!

Schrijvers? Ja schrijvers! Nicci French bestaat uit een Brits schrijversduo namelijk Nicci Gerrard en Sean French. Dit schrijversduo is getrouwd met elkaar en schrijven samen onder één naam boeken. Ze schrijven voornamelijk thrillers en af en toe een kort verhaal. Ik vind hun thrillers echt geweldig. De moeder van mijn vriend introduceerde deze boeken ongeveer twee jaar geleden aan mij en sindsdien ben ik hooked. Vooral als je met de Frieda Klein serie begint. Dit is een heerlijk spannende boekenserie en deze serie leest zich het fijnst in de herfst/winter. Ik ga er niet te veel over vertellen, je moet het zelf ontdekken!

Daarnaast hebben ze ook losstaande thrillers geschreven welke ook erg goed zijn. De moeder van mijn vriend had me gewaarschuwd dat ze niet allemaal even goed zijn, maar tot zo ver ben ik nog niet teleurgesteld geworden. Wat mij gewoon heel erg in hun thrillers aanspreekt, is dat deze psychologische componenten bevatten welke ik natuurlijk reuze interessant vind.

Als je nog geen boeken van dit duo hebt gelezen en je houdt wel van thrillers, raad ik je dit dringend aan om te doen, want dit echtpaar weet toch wel heerlijke verhalen te schrijven.

Welke schrijver vind jij heel goed?

Liefs Jennifer

Een gedachte over “Goede schrijvers #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s