Update #2

In deze update vertel ik wat meer over mijn persoonlijke leven, benieuwd? Lees dan verder!

Ik zal eerlijk bekennen dat ik niet goed wist waar ik vandaag de blogpost over zou gaan schrijven. Ik heb bijna geen tijd meer gehad om te lezen de laatste tijd en tijd vrij maken voor blogpost te schrijven kost ook veel moeite! Maar ik wil hoe dan ook regelmatig blijven posten en de site up to date houden.

Jullie weten waarschijnlijk van mijn eerdere blogposts al dat ik het laatste jaar zit van HBO verpleegkunde. Ik ben vanaf september begonnen op de afdeling Psychiatrie in een ziekenhuis en sindsdien is het druk druk en nog eens druk. Ik moet de komende drie weken een literatuurstudie schrijven en voor a.s maandag een assessmentprogramma en voorstel bachelor thesis schrijven. Ik ben hier wel al aan begonnen, maar moet vandaag nog flink wat werken aan deze twee opdrachten. Gisteren heb ik hier helaas niet veel aan gedaan!

Want gisteren heb ik eens lekker een dag voor mezelf genomen. Ik heb lekker uitgeslapen, ben gaan winkelen en heb de hele namiddag in de keuken gestaan om een carrotcake te bakken voor mijn vriend en zijn gezin. Want als er een ding goed bij hun in de smaak valt dan is het carrotcake. Maar ja vandaag ga ik dus ook de middag en avond naar mijn vriend toe dus ik hoop dat ik de discipline heb om daar wat aan mijn opdrachten te werken.

Op het gebied van lezen kom ik helaas ook niet veel verder. Ik moet wel zeggen dat ik red queen erg spannend vind. En ik verheug me erop om deze week eens het boek uit te gaan lezen. Game of thrones is ook erg leuk, maar alles is zo laaaang dat het me af en toe wat verveeld. Variëren tussen deze twee boeken is een goede combinatie.

Ik heb aanstaande week een weekje vakantie van mijn werk dus ik ben van plan om die literatuurstudie eens te gaan schrijven en ook een dag uit te zoeken waarop ik eens lekker ga lezen met heel veel thee en een zachte deken. Dit wil ik toch wel op de regenachtigste dag doen deze week, als we tenminste regen krijgen?

Tot zover deze kleine update!

Wat gaan jullie op deze mooie zondag doen?

Liefs Jennifer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s