Boektober update!

In dit artikel geef ik jullie een kleine update over boektober. Benieuwd wat ik allemaal al heb gelezen? Lees dan snel verder!

Ik begon de maand met het verder lezen in game of thrones en red queen. Zoals jullie inmiddels al hebben gezien, heb ik red queen uitgelezen. En ik vond het een heerlijk amuserend boek. Door hier te klikken kun je de recensie van Red Queen lezen.

Ik ben daarna begonnen aan charisma, ik zal eerlijk zeggen dat ik game of thrones even links laat liggen voor wat viariatie. Maar charisma is tot nu toe heel leuk! Ik ben nu op pagina 80 van de 272 en er komt nu steeds meer spanning in. Ik vind ook het stukje DNA- en genmanipulatie heel interessant dus dat is een mooie combinatie. De recensie zal wel snel online komen (:

Ik bewaar stephen king – the shining echt tot het laatst van de maand wanneer het halloween is en wanneer hopelijk de kinderen langs de deuren komen. Helaas wordt halloween niet elk jaar even goed gevierd bij ons in de buurt. Toen ik nog op een ander adres woonde kwamen er elke halloween kinderen langs onder begeleiding van een volwassene. En dat vond ik zo leuk en sfeervol dat ik het nu wel echt mis wanneer ze niet langskomen. Maar goed dat is dus even afwchten.

Ik hoop in ieder geval snel charisma uit te kunnen lezen zodat ik met eclipse van stephanie meyer kan beginnen, ook wel een beetje halloween-achtig, toch? Wanneer ik game of thrones uit ga lezen weet ik nog niet..

Hoe staat het met jullie boeken van Boektober?

Liefs Jennifer

Disclaimer: Afbeelding is niet van mij, maar van: cafe.ambient-mixer.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s