Films waarvan ik het boek nog wil lezen

Ook films gezien waarvan je denkt “daar moet ik het boek van lezen”? In dit artikel laat ik je aantal films zien waarvan ik denk, “dat boek wil ik wel eens lezen!”

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Ik houd van de films van Nicholas sparks zoals bijvoorbeeld the last song, the lucky one, safe haven en ga zo maar door. Ik heb ook al een tweetal boeken van hem gelezen namelijk the notebook en een stralend liefdesvuur (belachelijk zwijmelende titel, maar goed). De boeken die ik nog eens graag wil lezen van Nicholas sparks zijn:

  • Safe haven
  • The longest ride
  • The best of me
  • The last song
  • The lucky one
  • Dear John

De volgende filmreeks heb ik afgelopen week verspreid gekeken en de films blijven geweldig. Nu heb ik ook hele magische dingen over het boek gehoord. En dan heb ik het natuurlijk over… Harry Potter! Altijd als ik toegeef dat ik nog nooit de boeken van Harry Potter heb gelezen beginnen mensen me uit te lachen of zeggen ze dat ik mij moet schamen. Binnenkort komt daar een eind aan want donderdag komt een box van de Harry Potter boeken binnen! (als cadeautje van mezelf voor mezelf)

De gelukkige huisvrouw is ook graag een film waarvan ik het boek zou willen lezen. Al is het een behoorlijk zwaar onderwerp in de film, Carice van Houten heeft wel een geweldig en grappige rol neergezet. Ik heb met regelmaat om haar moeten lachen. De gelukkige huisvrouw is geschreven door Heleen van Royen.

The devil wears prada is ook een hele leuke film. Het boek dat hierbij hoort is geschreven door Lauren Weisberger. Ik heb al eens een boek van haar gelezen en die viel mij toen een beetje tegen. Al met al wil ik dit boek toch graag lezen, nu maar hopen dat het een beetje lijkt op confessions of a shopaholic. Dat was namelijk zo’n leuk boek!

Om de lijst niet te lang te maken is dit het laatste boek dat ga noemen en dat ik erg graag wil lezen en dat is, Lolita van Vladimir Nabokov. Ik heb de film nog niet gezien eerlijk gezegd, maar ik heb zoveel goede dingen gehoord over dit boek. Daarnaast komt het boek ook voor in mijn favoriete serie namelijk pretty little liars. Dus ik moet het wel lezen.

Dit was mijn lijstje met boekverfimingen waarvan ik nog graag het boek wil lezen.

Welke boek dat al verfilmd is, wil jij graag lezen?

Liefs Jennifer

3 gedachtes over “Films waarvan ik het boek nog wil lezen

  1. Harry Potter, yes, je gaat het dus lezen! Zó benieuwd wat je ervan vindt, zelf vind ik de boeken leuker dan de films. (Haha, ik had trouwens al een tijdje niet op je blog gekeken, dus vandaar ineens zoveel reacties, want bij alles word ik enthousiast en wil ik reageren.. Sorry ;)) Maar over The devil wears Prada kan ik ook meepraten: de film vond ik tegenvallen. Het boek had ik al gelezen en dat was wel echt heel leuk. Confessions of a shopaholic blijft beter, maar het was echt wel een leuk boek. Aanrader!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s