Shoplog: Harry Potter!

Afgelopen donderdag heb ik mezelf een mooi cadeautje gedaan en het heeft met Harry potter te maken!

Vorige week en afgelopen week heb ik alle delen van de Harry Potter films gekeken. Vroeger keken we altijd met het hele gezin naar Harry Potter. Mijn moeder heeft ook de boeken gekocht, maar ik heb ze nooit gelezen. Toen was ik nog niet zo gek op lezen. Helaas heb ik geen idee waar de boeken gebleven zijn, dus ik heb ze ook nooit meer kunnen lezen. Ik wilde de Harry Potter boeken al een hele lange tijd hebben. Ik was laatst op Bol.com aan het rondneuzen toen ik een prachtige boekenbox tegen kwam van Harry Potter en hij was ook nog flink afgeprijsd. Tevens vond ik nog een ander mooi boek, wat een echte eyecatcher is voor in mijn boekenkast. Afgelopen donderdag kreeg ik dus het pakketje van bol.com binnen.

DSC00615

De eyecatcher ligt al bovenop! Ik heb dus de complete Harry Potter boekenserie gekocht in de hardcover editie. Deze werden geleverd in een mooie stevige rode doos met een draak erop De kaften van de boeken zijn erg mooi. Enige minpunt is dat de geïllustreerde kaft gewoon een papieren omflap is van de harde kaft

DSC00619DSC00620DSC00621

Ik denk dat we allemaal wel bekend zijn met het verhaal van Harry Potter dus ik ga geen samenvatting toevoegen. Ik ben wel van plan om zo snel mogelijk het eerste boek te gaan lezen. Eerst een mijn TBR van deze maand lezen en dan fijn de Harry Potter serie in duiken. Zoals eerder gezegd heb ik naast deze box ook nog een ander boek gekocht en dat is de geïllustreerde editie van Harry Potter en de steen der wijzen. Dit prachtige boek bevat het verhaal van Harry Potter en de steen der wijzen (in het Engels) en bevat daarnaast ook hele mooie illustraties. Op dit boek komt ook nog een vervolg dus misschien dat de hele serie wel geïllustreerd wordt!

DSC00616DSC00617DSC00618

Dus het was een redelijk duur cadeautje voor mezelf, maar aan de andere kant was het ook allemaal in de aanbieding.. Ik heb in ieder geval super veel zin om deze boeken te gaan lezen en ik denk dat ze mij in december ook een heerlijk kerstgevoel gaan geven. Misschien dat sommige mensen het raar vinden dat ik als het ware twee boeken heb gekocht met één verhaal. Maar de illustraties vond ik zo mooi en bijzonder dat ik het boek niet kon laten liggen.

Welke boeken geven jou een kerstgevoel?

Liefs Jennifer

Een gedachte over “Shoplog: Harry Potter!

  1. Ik ben er zeker van dat je van de boeken zal houden! Ik lees ze nog steeds nadat ik het eerste boek last op mijn 13de en ben ze nog steeds niet beu 🙂 . En ze zijn zoveel beter dan de films 🙂 Oh en dat boek met die tekeningen is echt prachtig. Wat fijn dat je jezelf zo’n duur cadeau kunt permiteren, zeg!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s