Een kerstgevoel creëren

Hebben jullie ook al zo’n zin in de kerst? Sinterklaas is nog geen week het land in en ik heb al zin om de kerstboom op te zetten. In dit artikel vertel ik jullie hoe ik voor mezelf toch een beetje kerst creëer.

Ten eerst sorry dat ik afgelopen vrijdag niets heb gepost, maar ik had best wel een zware week achter de rug wat betreft school, werken en een heleboel reizen. Vrijdag was ik doodop, zo moe dat ik gisteren pas besefte dat ik niets had gepost.

Zoals jullie misschien al weten van een eerder artikel, heb ik een echt pareltje in mijn boekenkast staan en dat is My true love gave to me. Dit is een boek wat bestaat uit twaalf winter romannetjes geschreven door verschillende auteurs. Onder andere door Jenny Han, Gayle Forman, Rainbow Rowell en Stephanie Perkins. Er is niet zo heerlijk om gezellig en knus een boek te lezen dat over kerst en de winter gaat als je zin hebt in kerst. Daarom ga ik dit boek tot aan de kerst lezen. Het zijn ongeveer nog 6 weken tot kerst en omdat het boek uit twaalf verhaaltjes bestaat, zal ik per week 2 verhalen lezen. Per week zal ik ook een update plaatsen over het verhaal dat ik heb gelezen en zal ik dus mini recensies plaatsen op mijn blog. Ik heb in ieder geval heel veel zin om dit boek te gaan lezen dus ik ga vandaag al van start!

Welk boek geeft jullie een kerstgevoel?

Liefs Jennifer

Bron van de afbeelding

6 gedachtes over “Een kerstgevoel creëren

  1. Ik heb wel eens van de naam van het boek gehoord, maar ik wist eigenlijk niet waar het over ging! Nu ik weet dat het 12 verhaaltjes zijn van onderandere schrijvers die ik echt geweldig vind, zet ik dit boek ook zeker op mijn to read lijstje! Veel plezier met lezen! Liefs, Wendy.

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh, wauw, ik wist echt niks van het bestaan van dat boek af! Maar de schrijvers klinken leuk, dus ik ga zo eens kijken of ze het bij ons in de bieb ook hebben 🙂 Ben benieuwd naar alle reviews!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s