Feestdagen special: My true love gave to me story 3 and 4

Afgelopen week heb ik weer twee kerstverhaaltjes gelezen uit my true love gave to me. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

Het eerste verhaal dat ik maandag en dinsdag heb gelezen heette Angels in the snow van Matt de la Peña. Ik heb nog nooit van deze schrijver gehoord, maar zijn verhaal in my true love gave to vond ik erg leuk. Het verhaal gaat over Shy, een Mexicaanse jongen dat in NY aan de universiteit studeert. Hij heeft als een van de eerste in zijn familie een beurs gekregen en zijn vader en zusje zitten thuis. Hij daarentegen kan niet naar huis gaan omdat 1) hij geen geld heeft voor een vliegticket en 2) er een grote sneeuwval gaande is waardoor alle vluchten geannuleerd zijn en vanwege deze laatste reden kan Hailey, het meisje dat in hetzelfde flatgebouw als hij verblijft, niet naar huis vliegen. Shy past op de kat van een goede vriend van hem. Op een dag klopt Hailey bij hem aan, in de veronderstelling dat haar gewone buren er nog zijn, en ontmoet ze Shy. Haar douche doet het niet en hij gaat haar daarmee helpen. Deze ontmoeting zet een paar gebeurtenissen in gang.

Ik vond dit verhaal zo lief en leuk. Het was ook geen cliché verhaal en er zaten een paar leuke verrassende elementen in. Ik heb heel erg genoten van dit verhaaltje.

Het tweede verhaal dat ik heb gelezen is van Jenny han en heet Polaris is where you’ll find me. Ik heb wel eens van Jenny Han gehoord, maar heb nog nooit iets van haar gelezen. Dit verhaal gaat over Nathalie. Zij is door de kerstman geadopteerd en leeft als enige mens tussen de elven en de kerstman op de noordpool. Het is een heel kort verhaaltje over de avonturen die zij meemaakt in de tochten met de kerstman en hoe het is om tussen de elven op de noordpool te leven.

Ik vond beide verhalen erg leuk en het had ook echt een kerstsfeer in zich. Veel beter dan de eerste twee verhalen in ieder geval. Ik kijk er naar uit om de volgende twee verhalen te lezen.

Liefs Jennifer

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s