Mijn musthave winter items

Heeee! in dit artikel laat ik je mijn favoriete winter items en producten zien en het heeft niet alleen met boeken te maken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Velen onder ons zullen de winter niet zo prettig vinden. Dit heeft vaak te maken het gebrek aan zonlicht dat we hebben tijdens de donkere dagen. Daarom ben ik van mening om het gewoon gezellig in huis te maken om zo het gebrek aan zonlicht wat te compenseren. Ik kijk altijd heel positief tegen de winter en de leuke feestdagen aan, maar daarbij heb ik ook een aantal leuke producten.

Sweater big books and hot tea

Deze trui heb ik een al een tijdje, maar ik vind dit zo’n heerlijke tekst op deze trui. Als ik van iets zin krijg in een avondje lezen met een lekkere kop thee dan is het wel door deze trui.

Christmas books

Kerstfilms? Daar houd ik ook wel van, maar het lezen van een kerstverhaal is toch ook heerlijk met deze dagen. De winter is sowieso een goede tijd om te lezen, maar lekker weg knussen bij een kerstboek is toch echt eerlijk! Ik heb naast my true love gave to me ook with love at christmas van Carole Matthews liggen om te lezen.

Blond winter mok

Dit is een heel komisch verhaal. Ik heb deze mokken vorig jaar voor kerstmis gevraagd, maar helaas niet gekregen. Dus dit jaar dacht ik, dan koop ik ze mij lekker zelf. Zo gezegd, zo gedaan. Gisteren kreeg ik het pakketje van bol.com binnen met deze mooie mok. Er zit trouwens nog een tweede mok bij, maar die heet warm me up en is minder kerstmisachtig.

Yankee candles

Ik heb hier al een uitgebreid artikel over geschreven, maar yankee candles blijven lekker met deze dagen. De lekkerste geuren tot nu toe zijn: Bundle up, candy cane lane, christmas tree (wat ik dus dacht echt niet lekker te vinden) en home sweet home hmm!

Lancome – la vie est belle

Iedereen heeft wel een kerstgeur en voor mij is dat toch wel la vie est belle. Dit één van de duurste geuren die ik op het moment heb maar het is elke cent waard. Dit is een heerlijke geur, die bij veel op spuiten wel heftig kan zijn dus 2x spuiten is genoeg. Deze geur blijft daarnaast ook erg lang hangen en ik herken hem overal.

The body shop – Cranberry ice body butter

Deze body butter heb ik vorig jaar voor kerstmis cadeau gekregen, de kerst ervoor gebruikte ik ginger bread cookie welke ook heerlijk was, lekker kruidig! Deze geur daarentegen was lekker zoet en het was niet echt een typische aparte kerstgeur, maar wel goed verzorgend en lekker zacht qua geur.

Kruik

Kruik? Ja zeker een kruik! Ik vind het fijn om niet kou kleumend in slaap te vallen, want een echte kou kleum ben ik wel. Maar deze kleine, leuke en zachte kruik helpt mij om warm de nacht door te komen.

Dit waren mijn top 7 winter producten, welke producten zijn voor jou echte musthaves?

Liefs Jennifer

Een gedachte over “Mijn musthave winter items

  1. Oooeh van dat luchtje La Vie Est Belle heb ik een proefbuisje, en het ruikt inderdaad heel lekker! Mijn ouders (ik ook hoor) vinden het alleen te duur, dus een heel flesje zit er niet in… Maar het ruikt echt heerlijk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s