My christmas wishlist

Morgen is het eindelijk kerstavond, dat betekent dat kerstmis heel dichtbij is. In dit artikel laat ik je zien wat er dit jaar op mijn wishlist staat.

Ten eerste wil ik even mededelen dat ik met kerstmis extra artikelen online ga zetten dus daarom vandaag en morgen een extra artikel. Vrijdag zal gewoon volgens planning een artikel online komen en vermoedelijk komt er zaterdag ook nog een artikel online.

Ten tweede wil ik mededelen dat kerstmis niet om cadeautjes gaat, kerstmis draait voor mij om gezelligheid met de familie en genieten van de dingen die je normaal als “gewoon” beschouwt. Kerstmis staat voor mij ook in het teken om iets extra’s te doen/geven voor mijn familie. Dit betekent voor mij dat ik mijn familie wel een cadeau en/of lekker etentje geef om ze te bedanken voor alles wat ze doen dat ik door het jaar heen als “gewoon” beschouw. Mijn familie zal er waarschijnlijk net zo over denken want ook dit jaar mocht ik weer een verlanglijstje maken en dit is wat er op stond:

  • Tahereh Mafi – Touching Juliette 1, vrees me (Boek)

O.a te koop op bol.com: http://www.bol.com/nl/p/touching-juliette-1-vrees-me/9200000005540073/

  • Esther Verhoef – De kraamhulp (Boek)

O.a te koop bij bol.com: http://www.bol.com/nl/p/de-kraamhulp/9200000021800200/

  • Esther Verhoef – Rendez vous (Boek)

O.a te koop bij bol.com: http://www.bol.com/nl/p/rendez-vous/9200000040952390/

  • Ari by Ariane grande eau de parfum 30ml/50ml

Alleen te koop bij Douglas (ook in de webshop: https://www.douglas.nl/douglas/Geuren-Damesgeuren-Geuren-Ariana-Grande-Ari_productbrand_3000061782.html?sourceRef=k8Yu6pYea)

  • Theepot met warmer (waar je zo’n waxinelichtje in kan zetten zodat de thee warm blijft)

Dit waren de cadeautjes die op mijn wishlist staan, verder is mijn familie wat dat betreft origineel met cadeaus en heb ik voorgaande jaren ook cadeaus gekregen waar ik zelf niet op was gekomen. Op de eerste kerstdag zal er een artikel online komen over de cadeautjes die ik heb gekregen.

Wat staat er op jullie wishlist?

Liefs Jennifer

bron afbeelding

 

2 gedachtes over “My christmas wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s