Kerstmis update

Ik heb een heerlijke kerstmis, benieuwd wat ik allemaal doe, lees en voor kerstmis gekregen heb? Lees dan snel verder!

Ik heb een heerlijke rustige kerstmis tot nu toe. Kerstavond ben ik met mijn vader naar de mis in de kerk geweest. Deze was rond 21.00 uur afgelopen dus toen zijn we naar huis gelopen en hebben we lekker broodjes gegeten en koffie/thee gedronken en dat is heerlijk als je het koud hebt en hele erge trek heb. Daarna heeft mijn vader een kerstfilm opgezet, maar ik was zo moe (ik had die dag gewerkt van 7 tot 15.30 uur) dat ik in slaap ben gevallen. Rond 00.00 uur ging ik naar bed en na negen uurtjes slapen ben ik opgestaan en toen was het dus de eerste kerstdag.

Ik vind het dan heerlijk om in mijn (kerstmis)pyjama op de bank te gaan liggen en te lezen met een kopje thee dus dat heb ik ook gedaan. Ik ben verder gegaan in Harry Potter en de steen der wijzen en ik ben goed kunnen opschieten in dit boek.12346184_340685402721905_1228490829_n(1)

Daarna heb ik mij klaargemaakt voor het “kerstdiner”. Rond de middag hebben wij al warm gegeten, dat doen wij altijd met kerstmis. Dan vindt het kerstdiner rond een uur of 14.00 uur plaats, maar daar is niks mee. Ik vond het in ieder geval heerlijk. Na het warme eten hebben we cadeautjes uitgepakt. Dit jaar hebben alleen mijn vader en ik meegedaan omdat mijn broer er niet zoveel zin in had. Toch lagen er een aardige hoeveelheid cadeaus onder de boom. Ik heb van mijn vader drie boeken gekregen namelijk Rendez vous en de Kraamhulp van Esther Verhoef en Vrees me van tahereh mafi. Ook heb ik een theekan gekregen met zo’n onderstuk waarin je een waxinelichtje kun doen zodat de thee warm blijft. Als laatste heb ik een telefoonhoesje gekregen welke ik al heel lang wilde hebben. Mijn vader wilde graag een aantal dvd’s en een horlogebox dus dat heeft hij van mij gekregen. Na het uitpakken van de cadeaus heb ik weer verder gelezen en af en toe een kerstfilm met mijn vader gekeken. We hebben christmas eve en christmas mail gekeken, beide waren leuke films. Mijn vader heeft daarna nog santa’s little helper gekeken, maar ik was te moe om te lezen en tv te kijken want ik was namelijk alweer in slaap gevallen. 23.15 uur werd ik verward wakker op de bank. Dus toen ben ik maar naar bed gegaan.

Sorry dat ik gisteren geen artikel online heb gezet, maar het was zo gezellig en fijn dat ik de discipline niet kon opbrengen om achter de computer te gaan zitten

Vanochtend werd ik fris en fruitig wakker en heb ik onder het genot van een grote kop thee en kerstbrood Harry Potter uitgelezen, welke geweldig was! Ik heb mij nu net klaar gemaakt voor vandaag. Mijn oom en tante komen vandaag bij ons eten en kerst met ons vieren. Het zal waarschijnlijk een hele gezellige dag worden met veel kaart- en bordspellen.

Hoe verloopt jullie kerstmis?

Liefs Jennifer

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s