De Happiness Tag

Net voor het einde van 2015 ben ik genomineerd geworden voor de Happines tag. Vandaag, de eerste dag van het nieuwe jaar, ga ik deze invullen. Benieuwd wat mij happy maakt? Lees dan snel verder!

Ik ben genomineerd geworden door Anna van https://leesjeblij.wordpress.com/. Heel erg bedankt voor deze nominatie!

De volgende vraag ga ik beantwoorden voor deze tag:

Van welk eten word je blij?

Nou waar je me echt wakker voor mag maken is chinees eten en zelfgemaakte frietjes. Dat vond ik altijd al heel erg lekker. Chinees eten vind ik ook heerlijk. Ik ben een hele grote fan van rijstgerechten. Als ik soms een avond voor mezelf heb thuis en ik mezelf ga pamperen die dag dan bestel ik of chinees, of frietjes (met kebab.. dat vind ik ook heerlijk!).

Welke film maakt je vrolijk?

Lastig, ik vind zoveel films leuk. Charlies angels is een film die ik kan blijven kijken net zoals LOL, Love Rosie, Tangled en the intern. Allemaal hele leuke films waarbij ik altijd een feel good gevoel krijg.

Van welk kledingstuk wordt je blij?
penguin badjasVan mijn heerlijke nieuwe zachte badjas van de Hunkemöller. Als ik ergens blij van word is het om ’s avonds na een vermoeiende dag heerlijk te gaan douchen en dan lekker warm aankleden met een zachte badjas en zachte pantoffels. Mooie van mijn nieuwe badjas is, is dat hij een muts heeft met een pinguïn gezicht erop!

 

 

Van welke beautyproducten word je blij?

Die producten die je gebruikt om een avondje te ontspannen. Voor mij zijn dat rituals producten, een maskertje, dove bodylotion, een zachte lippenbalsem en noem het maar op. Natuurlijk houd ik ook van makeup producten, maar daar word ik niet altijd blij van. Soms heb ik geen zin om make up op te doen maar wil ik reacties als “ben je ziek?” of “wat zie je er moe uit” gewoon vermijden. Dus dan wordt makeuppen meer een verplichting.

Wat is je gelukkigste herinnering?

Mijn gelukkigste herinnering. Ik denk dan toch wel de kerstherinneringen of de herinnering aan het gevoel dat ik vakantie had na een hele lange tijd hard werken aan school of aan stage. Het geeft dan zo’n gelukkig gevoel om al die lasten van je af te kunnen laten vallen.

Van welke muziek word je blij?

Ik houd heel erg van Bastille in de herfst/winter periode. Maar ik luister ook erg veel naar de albums van Selena Gomez, Ellie Goulding en Sia. Heerlijke muziek, vooral onderweg.

Wat doe je op een dag dat jij je down voelt en je je weer happy wilt voelen?

10724015_1501279903507821_1256712777_n(1)Een beetje hetzelfde als wat Anna zei in haar tag en dat is lezen, ontspannende thee drinken of warme chocolademelk met marshmallows en slagroom. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om de hele dag in comfy kleren rond te lopen, lekker te eten en tijd voor mezelf vrij te maken. Meestal eindigt zo’n dag in een pampering avondje.

Dit was alweer de happiness tag. Ik ga niet specifiek mensen nomineren, maar degene die hem willen doen staan vrij om de tag over te nemen!

 Nog een heel fijn nieuwjaar allemaal! Vandaag mag ik het nieuwe jaar beginnen met een avonddienst!
Liefs Jennifer

 

Een gedachte over “De Happiness Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s