Wrap up: December

We zitten al in het nieuwe jaar en voordat ik mijn TBR van januari laat zien, wil ik eerst nog even mijn wrap up van december laten zien!

De meeste onder ons hadden de laatste twee weken van december heerlijk kerstvakantie, maar helaas viel ik hier niet onder. Ik heb december gewoon moeten doorwerken, maar ik heb met de kerstdagen wat extra proberen te lezen. Helaas heb ik mijn TBR lijstje niet compleet gehaald. De volgende boeken stonden op mijn TBR van december:

  • Lauren Oliver – Requiem

Dit boekje had ik nog niet zo lang in huis, maar ik wilde toch best wel graag weten hoe het afliep in de liefdeloze wereld van Lena. Requiem is het laatste boek van de delirium trilogie. Het eerste boek was erg leuk, maar het tweede viel vreselijk slecht tegen. Ik stapte dus met gemengde gevoelens het boek in. Uiteindelijk viel het boek mee ten opzichte van het tweede boek, maar de verhaallijn van Lena bleef daarentegen erg saai. Er waren wel wat nieuwe elementen toegevoegd die het verhaal spannender maakten, maar de ontknoping was niet wat ik gehoopt had. Goodreads beoordeling: 3/5

Volledige recensie Requiem van Lauren Oliver

  • Stephanie Perkins – My true love gave to me

Dit was toch wel echt het boek van de maand december want dit boek bevatte twaalf winter romannetjes die allemaal iets te maken hadden met kerst of met nieuwjaar. Elk verhaal is geschreven door een andere auteur waardoor je elk verhaal met een nieuwe schrijfstijl en een frisse blik in gaat. De afwisseling van de verschillende soorten verhalen was erg leuk en er zaten echt hele goede en sfeervolle verhalen tussen, maar helaas waren er ook een paar verhalen die doodsaai waren of gewoon slecht geschreven waren in mijn ogen. Ik heb van elk verhaal een afzonderlijke recensie geschreven en om al die linkjes te gaan invoegen, dat is erg veel werk. Maar het boek krijgt van mij een Goodreads beoordeling van 4/5

  • J.K Rowling – Harry Potter en de steen der wijzen

Wie kent dit verhaal nu niet? .. Ik dus, ofja ik heb de films gezien, maar ik had nog nooit de boeken gelezen en vorige maand heb ik hier een begin aan gemaakt en oh my god wat een heerlijk boek. Rowling kan zo goed schrijven dat alle woorden die ik lees direct een afbeelding wordt in mijn hoofd en door maar te blijven lezen heb ik uiteindelijk een film van 8 uur in mijn hoofd gezien en een vermakelijke ook nog! Klik hier voor de volledige recensie van Harry Potter en de steen der wijzen Goodreads beoordeling 5/5

  • Stephen King – De Shining

Ik ben wel al in dit boek begonnen en ben nu op de helft, maar ik heb het dus nog niet kunnen uitlezen. De schrijfstijl is erg langdradig en wijdlopig en er gebeurt weinig in de 20 pagina’s die ik elke keer lees, maar toch blijft het spannend en ben ik erg benieuwd hoe het gaat aflopen. Wordt vervolgd!

Dit was mijn Wrap up van december. Alweer mijn lijst niet kunnen halen.. Hebben jullie wel jullie TBR lijstje volledig kunnen lezen?

Liefs Jennifer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s