Mijn goede boeken voornemens!

Voor het nieuwe jaar heb ik een aantal goede voornemens en vooral wat betreft boeken!

Elk jaar denk ik “dit jaar ga ik zoveel boeken lezen en ik ga dit en dat doen” en toch lijk ik er elk jaar niet in te slagen. Dit jaar ga ik dus mijn voornemens schriftelijk vast leggen.

  • Goodreads challenge 50 boeken

Mijn eerste voornemen is om dit jaar minimaal 50 boeken te lezen dat is dus ongeveer één boek per week. Moet te doen zijn toch? In de zomerperiode lees ik altijd 3 a 4 boeken in de week dus dat compenseert zich goed voor de weken waarin ik soms maar 1 boek per twee weken lees. En dit jaar ga ik afstuderen dus hopelijk (als ik slaag!) hoef ik vanaf juli niets meer verplicht te doen voor school.

  • Elke dag tijd voor mezelf nemen met een boek

Ik heb soms van die dagen waarop ik gewoon te druk bezig ben om echt iets voor mezelf te doen. En drie dagen later denk ik “als ik al mijn blogposts wil schrijven dan moet ik dat boek echt gaan uitlezen”. Met als gevolg dat ik lees met een bepaald doel in plaats van voor mezelf dus daar ga ik dit jaar ook aan werken; meer voor mijn plezier lezen!

  • Het eerste boek van game of thrones uitlezen

Hier schaam ik mij echt voor als fanatiek game of thrones fan. Ik heb de hele serie gekeken, alle boeken in mijn kast staan plus de making of the serie boeken en een speciale collectors edition, maar ik red het gewoon niet om deze boeken te lezen. Het zijn gewoon zo’n pullen van boeken waar ik een hele tijd voor moet gaan zitten, maar dit jaar is het jaar waarin ik het eerste deel echt ga uitlezen.. Ik beloof het mezelf!

  • Mijn enorme TBR stapel lezen

Afgelopen jaar was een jaar waarin ik meer boeken kocht dan dat ik las met als gevolg zo’n 30 boeken in de kast die ik nog moet lezen. En ik ben meer een type die het fijn vind om een nieuw boek te kopen wanneer ik er één heb uitgelezen zodat mijn boekenkast een beetje in evenwicht blijft, maar afgelopen jaar ben ik een beetje doorgedraaid in het kopen van boeken.. en ik heb natuurlijk een heleboel boeken gekregen voor kerstmis en mijn verjaardag dus het is niet helemaal mijn fout..

Ja dat waren mijn boekenvoornemens wel een beetje. Welke zijn die van jullie?

Liefs Jennifer

Bron afbeelding

 

Een gedachte over “Mijn goede boeken voornemens!

  1. Ik heb me voorgnomen om sowieso elke dag een half uurtje te lezen. Ik heb vaak dat ik zó druk ben voor school, dat ik er geen tijd voor heb. Maar dit jaar wil ik er meer tijd voor maken! Ook voor mij geldt de goal van 50 boeken, ik zit nu op twee, dus ik lig op schema 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s