Boeken die erg hoog op mijn verlanglijstje staan

Hebben jullie ook zo’n eindeloos verlanglijstje? In dit artikel vertel ik je welke boeken heel erg hoog op mijn verlanglijstje staan!

  • Jane Austen – Seven Novels

Samenvatting: In a publishing career that spanned less than a decade, Jane Austen used the romantic endeavours of her well-plotted characters as a stage from which to address issues of gender politics and class-consciousness rarely expressed in her day. The novels included in this beautiful leatherbound collection, Sense and Sensibility , Pride and Prejudice , Mansfield Park , Emma , Northanger Abbey , Persuasion and Lady Susan , represent all of Austen’s mature work as a novelist and provide the reader with an introduction to the world she and her memorable characters inhabited. Jane Austen: Seven Novels is part of Barnes & Noble ’s series of quality leatherbound volumes. Each title in the series presents a classic work in an attractively designed edition bound in genuine bonded leather. These books make elegant additions to any home library

Ik heb dit boek al zo lang op mijn verlanglijst staan. Ik zag dit boek ooit eens bij Disfordazzle en sindsdien ben ik er verliefde op. Het is gewoon een pareltje voor in de boekenkast. Daarnaast bevat het ook nog zeven novelles van Jane Austen.

  • Lewis Caroll – Alice’s Adventures in Wonderland & Other Stories

Samenvatting: Everything that Lewis Carroll ever published in book form appears in this volume. In addition, at least ten of the shorter pieces have never appeared in print except in their original editions. Included are: “Alice’s Adventures in Wonderland”, “Through the Looking-Glass”, “Sylvie and Bruno”, “Sylvie and Bruno Concluded”, “The Hunting of the Snark” and all of the poetry, essays and phantasmagoria along with a substantial collection of his miscellaneous writings. “Alice’s Adventures in Wonderland & Other Stories” is part of “Barnes & Noble”’s series of quality leatherbound volumes. Each title in the series presents a classic work in an attractively designed edition bound in genuine bonded leather, with beautiful illustrations and breathtaking endpapers. These books make elegant additions to any home library.

Ja toen ik het boek van Janes Austen zag, zag ik dit bij gerelateerde artikelen staan en ja wat kan ik zeggen. Idem dito een pareltje. Daarnaast zie ik hem ook vaak op instagram voorbij komen.

  • Nancy Holder – Crimson Peak

Samenvatting: Wanneer haar hart gestolen wordt door een verleidelijke vreemdeling, laat een jonge vrouw zich meevoeren naar een huis op een berg van bloedrode klei: een plek vol geheimen die haar voor eeuwig zullen achtervolgen. Tussen hartstocht en huiveringwekkende duisternis, tussen geheimen en gekte, ligt de waarheid achter Crimson Peak

Crimson peak.. klinkt dat niet bekend? Jawel! Er is laatst een film in de bioscoop geweest en die heette crimson peak. Ik heb de film niet in de bioscoop gezien, maar wel thuis en ik vond het zo’n goede film! Ik heb er de dag erna (en nog veel vaker!) er nog aan gedacht en toen ik zag dat hier een boek van was..

  • Benjamin Lacombe – Verliefde vlinders

Samenvatting: Op haar veertiende verjaardag moet Naoko van haar vader naar de grootstad Kyoto, om er een traditionele opleiding te krijgen en een fatsoenlijke jongedame te worden. Naoko komt in opstand, verkleedt zich als jongen en gaat in Kyoto literatuur studeren. Dan ontmoet ze Kamo …

Op de een of andere manier word ik altijd aangetrokken tot Japanse verhalen. Ik vond het dagboek van een Geisha heel mooi! En dit boek is weliswaar fictie, maar speelt zich in soortgelijke omgeving af.

Dit waren ze voor het moment! Welke boeken staan hoog op jullie verlanglijstje?

Liefs Jennifer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s