Emoji booktag

Laatst ben ik getagd geworden voor de Emoji booktag. Benieuwd wat deze inhoudt? Lees dan snel verder!

Ik ben genomineerd door Femke van La fille lisant, bedankt Femke! Femke heeft deze tag tweevoudig gedaan, maar ik ga hem enkelvoudig doen. De bedoeling is dat je de 5 laatst (meest?) gebruikte emoji van whatsapp kiest, uitlegt wanneer je deze gebruikt en welk boek je daaraan koppel.

emoji

Dus ik beginnen met de emoji die ik het vaakst gebruikt en dat is:

  • Een hartje

Ja ik wist eerlijk gezegd niet dat ik zoveel hartjes gebruikte, maar deze emoticon gebruik ik dus als ik iets liefs zeg of iets zeg waar ik van houd. Het boek dat ik hieraan koppel, of beter gezegd de boekenserie is fifty shades of grey. Do I need to say more?!

  • Bos bloemen

DSC00581Ja dit tekentje gebruik ik altijd als ik iemand beterschap of sterkte wenst of bij een felicitatie.. Dat klinkt van het ene uiterste tot het andere uiterste.. Never mind! Het boek dat ik hieraan koppel is Since you’ve been gone van Morgan Matson. Als ik naar de kaft van dit boek kijk met dat mooie grasveld moet ik denken aan lente en bloemen en warm weer.

 

  • Konijn

Ja dit vind ik gewoon de leukste emoji die er is vandaar dat ik hem overbodig en te pas en te onpas gebruik. Ik ben gewoon dol op konijnen. En het boek dat ik hieraan koppel is Charisma van Jeanne Ryan, omdat de kaft heel veel leuke konijntjes bevat.IMG_0020

  • Hamster

Ja idem als het konijn, alleen is deze iets minder leuk! Ja welk boek zou ik hieraan koppelen? Lastig hoor.. Ik denk dat ik mememe van Charlotte Crosby hieraan koppel, want Charlotte staat namelijk zo op de kaft uitgebeeld dat ze wel iets van een hamster weg heeft.

  • Kussende Smiley

Ja deze smiley gebruik ik ook vaak bij beterschap wensen en felicitaties. Vaak als ik iemand iets toe wens dan gebruik ik deze emoji. Het boek dat ik hieraan koppel is Voor jou van Jojo Moyes, want dit boek kent liefde, verdriet, humor.. alles eigenlijk! De emoiji past er echt goed bij.

Dat was deze tag alweer! Iedereen die hem leuk vindt, mag hem overnemen.

Liefs Jennifer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s