Update

In dit artikel heb ik weer een kleine (mindere) update voor jullie.

Zoals jullie misschien weten ben ik afgelopen week gestart met mijn afstudeerperiode. In deze afstudeerperiode dien ik een thesis te schrijven over een implementatietraject die ik ga starten binnen mijn huidige afdeling. Dit afstudeerwerk gaat veel energie kosten aangezien ik veel moet doen binnen een korte periode. Omdat ik ook nog graag wil blijven sporten en andere activiteiten wil blijven doen zal ik helaas geen tijd hebben om drie keer per week een artikel online te zetten. Ik heb nu al zelden tijd om een boek te lezen dus ik zou ook niet weten waar ik drie artikels over moet schrijven. Omdat ik niet wil dat er niks op mijn blog wordt gepost zal ik wel met enige regelmaat een artikel online zetten. Zodra ik mijn diploma heb gehaald zal ik denk (hoop!) ik heel veel tijd krijgen om te lezen en te bloggen!

Ik vind het vervelend dat ik moet minderen met bloggen, maar ik wil mezelf ook niet meer stress bezorgen dan dat ik aan kan. Ik hoop dat jullie het begrijpen!

Liefs Jennifer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s